Wie is Joyce

Slimme Eter, dat ben ik
Mijn naam is Joyce Kuttschreutter. Als gediplomeerd gewichtsconsulent help ik je graag een Slimme Eter te worden. Vanuit mijn eigen ervaring en gedegen kennis begeleid ik je graag naar een gezonde levensstijl en daarmee naar een gezond gewicht.

Persoonlijke strijd
Ook ik heb tegen de kilo’s gestreden. Na mijn zwangerschappen ben ik tot 100 kilo gegroeid. Wat ik ook deed, de kilo’s gingen er niet af. Ik dacht best gezond te leven tot ik begin 2011 trombose en een longembolie kreeg met nog meer kilo’s tot gevolg. Zo kon het gewoon niet langer.

Voldoende beweging
Na de longembolie moest ik mijn conditie weer opbouwen. Nog altijd ben ik twee keer in de week in de plaatselijke sportschool te vinden. In combinatie met gezonde voeding ben ik zo in anderhalf jaar tijd twintig kilo afgevallen. Terugvallen in mijn oude patroon is er niet meer bij.

Gezonde voeding
Eerdere lijnpogingen leerden mij vooral wat niet hielp. Ik wilde graag afvallen, ging mij steeds meer in voeding verdiepen. Meer groente en fruit, op gezette tijden een gezond tussendoortje, ik deed het allemaal. Ook leerde ik zonder pakjes te koken. Een gezond, maar vooral smakelijk alternatief.

IMG_3771

Veranderde levensstijl
Mijn veranderde levensstijl bleek de sleutel tot succes. Een sleutel die ik graag met anderen deel. In 2013 begon ik met mijn opleiding tot gewichtsconsulent om het in maart 2014 succesvol af te ronden. Nu help ik je graag – net als ik – een Slimme Eter te worden.

Opleidingen:

Gewichtsconsulent
Voeding & Kind