Summer Proef Weken

Afgelopen maandag is de overkoepelende beroepsvereniging (BGN) gestart met de ‘Summer Proef Weken’, en ik doe hier aan mee!

Challenges

Een campagne waarin ik jou 10 weken lang ga uitdagen om mee te doen aan verschillende challenges. Elke week gaan jij aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die jij kan zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik jou laten zien dat je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven al heel veel kunt bereiken.

 

Tips en recepten

Op mijn Facebookpagina komen dagelijks tips en recepten voorbij, die jouw gaan helpen om de gezonde keuzes te maken!

Zoals ik al vertelde zijn er 10 weken, 10 challenges. Wil jij mee doen? Kom dan deze ‘Summer Proef Weken’ checklist gratis ophalen in mijn praktijk. Zo kan je iedere dag dat het je gelukt is een mooi vinkje zetten.

 

Snack Free Week

Deze week zijn de ‘Summer Proef Weken’ gestart met ‘Snack Free”. In deze challenge daag ik je uit om alle ongezonde snacks uit jouw menu te schrappen. Dus geen chips, snoep, koek, fastfood of chocola. Door je deze week hier echt op te focussen, leer je jezelf gezonde keuzes te maken. Mag je dan helemaal nooit meer iets van dit alles? Natuurlijk wel! Wie mij langer volgt, weet dat ik juist een voorstander ben van zo nu en dan iets eten wat jij echt een 10 aan geeft en enorm van kunt genieten. Maar deze week kies ee alleen voor gezond, om zo je brein te triggeren naar gezonde voeding.

 

Gezonde Start Week

Aanstaande maandag gaat de challenge “Gezonde Start” van start. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, Uit ervaring weet ik dat het ontbijt vaak wordt overgeslagen en dat is niet zo’n goed idee. Juist door niet te eten, lok je extra eten uit. Maar wat is een gezond ontbijt? Een ontbijt moet altijd bestaan uit; Vocht, Vezels, Vet, Eiwitten en Fruit! Hoe? Vraag een “Word een Slimme Eter Sessie” aan en ik help je graag vrijblijvend verder.