Succesverhalen

Na mijn zwangerschap wilde ik toch wel heel graag van mijn kilootjes af. Wat is dan het goede moment? In Mei bevallen en in Augustus begonnen bij Joyce. Wat tot op nu resultaat heeft tot zo’n 15 kg minder. Ik ben nu nog lichter als voor mijn zwangerschap. Jarenlang al bezig met verschillende manieren om gewicht te verliezen Sonja Bakker, Shakes maar nu door Joyce in gaan zien dat je gewoon normaal kunt eten maar dan wel door bewuste keuzes te maken. Dit is iets wat vol te houden is!! Joyce is een topper en steunt je ook op andere vlakken wanneer je dit nodig hebt. Voor iedereen aan te raden.

Annemieke

“De slimme eter ? Daar leer je pas slim eten.!!!
Joyce het brein achter het concept geeft je niet alleen advies in voeding maar ook hoe je jouw lijf weer lekker in shape kunt krijgen op een normale manier.
Zonder shakes en andere chemische rotzooi!
Ik ben nu 10 kg kwijt in een kleine twee maand alleen door gezond eten in combinatie met 3x in de week sporten .
En dat allemaal door slim te eten!!
Dus allemaal naar Joyce.. voor ieder die gezond maar vooral op een verantwoorde manier wil afvallen. 
Joyce is helemaal TOP!!”

Geert Beugeling

Ik vond het fijn om een stok achter de deur te hebben, om me er aan te houden! Ik had geen zin in een crash dieet, wat dit ook niet is. Je krijgt een lekker weekmenu mee naar huis met makkelijk haalbare menu’s en kunt zelf bepalen hoe je er aanvulling aan geeft. Joyce is een enthousiast persoon die je graag tips geeft en lekker gewoon is! Als ik er zelf niet meer uit zou komen zou ik zo weer terug gaan!!

Jantina De Kroon

In april 2015 ben ik samen met Joyce begonnen een plan te maken over hoe ik er 10 kilo af kan krijgen voor de vakantie. Joyce heeft mij laten inzien dat je door slimmer te eten en daarnaast te sporten een heleboel kan bereiken. En zo ben ik ook aan de slag gegaan. Slimmer eten,daarnaast 3x in de week sporten in de sportschool. Heerlijk vind ik het. Het is zo mooi als je een lekker recept vindt en dat het dan ook nog super wordt gewaardeerd door de rest van de familie. En nu, de kilo`s zijn eraf en het gaat mij makkelijk af. Ik hoef niet meer zo na te denken over wat wel of niet goed voor je lijf is. Ik ben Joyce erg dankbaar. Binnenkort komt Joyce bij mij een workshop geven, doordat ik andere mensen kan aansporen slimmer met hun voeding om te gaan.

Diane Van T Zand