Kwarkbroodjes met krenten

Porties6 Servings

 250 ml kwark
 250 g volkorenmeel
 1 el olie
 2 eieren
 150 g krenten
 8 g vanillesuiker
 1 snufje zout
 1 el bakpoeder

1

Verwarm de oven voor op 180 °C

2

Wel de krenten circa 15 minuten in heet water

3

Meng de kwark met de olie en de eieren

4

Meng het volkorenmeel met het bakpoeder, vanillesuiker en snufje zout

5

Meng het volkorenmeel met het bakpoeder, vanillesuiker en snufje zout

6

Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en verdeel hierover 6 hoopjes deeg en bak de bollen in 15 – 20 minuten gaar

ingrediënten

 250 ml kwark
 250 g volkorenmeel
 1 el olie
 2 eieren
 150 g krenten
 8 g vanillesuiker
 1 snufje zout
 1 el bakpoeder

Uitleg

1

Verwarm de oven voor op 180 °C

2

Wel de krenten circa 15 minuten in heet water

3

Meng de kwark met de olie en de eieren

4

Meng het volkorenmeel met het bakpoeder, vanillesuiker en snufje zout

5

Meng het volkorenmeel met het bakpoeder, vanillesuiker en snufje zout

6

Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en verdeel hierover 6 hoopjes deeg en bak de bollen in 15 – 20 minuten gaar

Kwarkbroodjes met krenten