Guacamole

 

Yields1 Serving
 2 avocado's
 1 rode peper
 1 teentje knoflook
 1 tbsp olijfolie
 ¼ tbsp komijnzaadpoeder
 zout
 peper
1

Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in kleine stukjes

2

Pel en snijd de knoflook fijn

3

Pel de avocado’s, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees met een vork

4

Halveer de limoen en knijp het sap uit boven de avocado’s

5

meng de peper, knoflook, een scheut olijfolie en komijnzaad erdoor en breng op smaak met zout en peper

Ingredients

 2 avocado's
 1 rode peper
 1 teentje knoflook
 1 tbsp olijfolie
 ¼ tbsp komijnzaadpoeder
 zout
 peper

Directions

1

Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in kleine stukjes

2

Pel en snijd de knoflook fijn

3

Pel de avocado’s, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees met een vork

4

Halveer de limoen en knijp het sap uit boven de avocado’s

5

meng de peper, knoflook, een scheut olijfolie en komijnzaad erdoor en breng op smaak met zout en peper

Guacamole
Donderdag 26 maart, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *