Granola

Categorie

Porties10 Servings

 300 g havermoutvlokken
 150 g gehakte noten (ongebrand, zonder zout)
 1 el honing
 2 el kaneel

1

Hak de noten klein met een hakmolen

2

Doe alles bij elkaar en mix dit goed. Verwarm een pan en gooi het mengsel in de pan. Goed blijven roeren, zodat het niet aanbrand, tot het lekker begint te geuren.

3

Pan van vuur halen en laten afkoelen.

tips:
Wanneer je de granola in een afgesloten pot bewaard, is deze 1 maand
Lekker in de yoghurt met vers fruit

ingrediënten

 300 g havermoutvlokken
 150 g gehakte noten (ongebrand, zonder zout)
 1 el honing
 2 el kaneel

Uitleg

1

Hak de noten klein met een hakmolen

2

Doe alles bij elkaar en mix dit goed. Verwarm een pan en gooi het mengsel in de pan. Goed blijven roeren, zodat het niet aanbrand, tot het lekker begint te geuren.

3

Pan van vuur halen en laten afkoelen.

tips:
Wanneer je de granola in een afgesloten pot bewaard, is deze 1 maand
Lekker in de yoghurt met vers fruit

Granola