Groepscursus “Slank in 8 stappen”

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen.

Slank in 8 stappen

Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier!

Slank in 8 stappen

Het draait in deze methode allemaal om écht eten. Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. Tijdens de groepscursus leer ik je graag hoe je soepel kunnen overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. Op woensdag 6 januari start er een nieuwe groepscursus, en er is plek voor 10 personen.

Meld je aan via het contactformulier of bel met 06-21881464, dit kan tot uiterlijk maandag 4 januari 2016. Geef je dus gauw op, want vol = vol!

De kosten bedragen 135,- voor 8 bijeenkomsten en hierbij krijg je het boek ”PuurGezond! Slank in 8 stappen” van diëtist Karine Hoenderdos er gratis bij.