Op weg naar een gezonde relatie met eten

Afvallen vraagt om verandering. Alles wat je tot nu toe gedaan hebt heeft niet gewerkt, dus je zal het anders moeten aanpakken.

We beginnen met je huidige voedingspatroon, wat eet je en hoeveel? Maar ook waarom je eet, hoe je relatie met eten is. Hoe zou je willen eten, je ideale eetpatroon, hoe is de strijd met eten en/of je gewicht ooit begonnen. Waarom wil je afvallen, waarom het in het verleden wellicht niet gelukt is of waarom je toch weer bent teruggevallen in je oude patronen.

Je krijgt van mij geen standaard weekmenu’s of recepten met als enig doel af te vallen. Een begeleiding waarin jou eetgedrag en eetgedachten centraal staan.

Om tot blijvende verandering in je gedrag en je gedachten te komen is het belangrijk om nieuwe gewoontes en automatismen stap voor stap aan te pakken. Uit ervaring weet ik dat je hier minimaal 3 maanden voor uit moet trekken, om je zelf rustig de tijd te gunnen voor deze veranderingen.

De intake wordt apart in rekening gebracht en daarna volgt het traject van 3 maanden. Tijdens deze 3 maanden ontvang jij 6 consulten van 45 minuten met als BONUS een mooi magazine ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf’. We maken een stappenplan, je krijgt opdrachten en oefeningen, onbeperkt contact via mail en whatsapp en indien gewenst een voedingsanalyse op maat.

Wil je eerst zeker weten dat dit traject echt iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek